Tips για μαμάδες: Εύκολο παντεσπάνι με τρία μόνο υλικά
Αυτή η συνταγή για παντεσπάνι θα γίνει η αγαπημένη σας.
Το παντεσπάνι το χρησιμοποιούμε κατά κόρον σε συνταγές για τούρτες αλλά και πολλά ακόμα γλυκά. Η γεύση του θυμίζει αυτή του κέικ, στη υφή του όμως είναι ακόμη πιο αφράτο.
Όπως διαβάζουμε και στο wikipedia.org, τα πρώτα παντεσπάνι φτιάχτηκαν την εποχή της Αναγέννησης στην Ισπανία. Η ονομασία του προέρχεται από το ισπανικό Pain d’Espagne, που σημαίνει ψωμί της Ισπανίας και ήταν δημιουργία της γυναίκας ενός ζαχαροπλάστη στην προσπάθειά της να φτιάξουν αυτή και ο σύζυγός της ένα ιδιαίτερο γλυκό που όπως είχε ζητήσει ο βασιλιάς τη Ισπανίας, δε θα βαρεθεί ποτέ.
Το παντεσπάνι έγινε σταδιακά γνωστό σε όλον τον κόσμο, με τις συνταγές πλέον να ποικίλουν.
Εμείς σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας τη συνταγή για το πιο εύκολο παντεσπάνι που μπορείτε να φτιάξετε. Θα χρειαστείτε μόνο τρία υλικά και ελάχιστο χρόνο.
Υλικά:
- 3 αυγά
- 6 κ.σ. ζάχαρη
- 3 κ.σ. αλεύρι
Δείτε παρακάτω πώς θα το φτιάξετε και δημιουργήσετε απίθανες σπιτικές τούρτες και γλυκά.