Πεντανόστιμα άγρια μανιτάρια σοτέ με θυμάρι - Πώς θα τα φτιάξετε
Μια απλή και εύκολη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη!
Τα μανιτάρια είναι ιδιαίτερα θρεπτικά. Αποτελούν τη μοναδική μη εμπλουτισμένη φυτική προέλευση πηγή βιταμίνης D, η οποία είναι απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου. Από τους πιο νόστιμους τρόπους για να τα απολαύσετε είναι στο τηγάνι με λίγα κι απλά υλικά.
Υλικά
- 400 γρ. άγρια μανιτάρια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 4 κ.σ. βούτυρο
- 2 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα
- 2 σκ. σκόρδο, ολόκληρες, καθαρισμένες
Για το σερβίρισμα
- φύλλα θυμαριού
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com