Ο γευστικός συνδυασμός πατάτας και τόνου σε μία μπουκίτσα. Αυτή τη συνταγή μπορείτε να την απολαύσετε ως ορεκτικό ή ως κυρίως γεύμα αν θέλετε να φάτε κάτι ελαφρύ.
Υλικά:
- 4 πατάτες, ξεφλουδισμένες
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 κρεμμύδι, μέτριο, σοταρισμένο
- 250 γρ. τόνο, σε λάδι
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 30 γρ. ούζο
- 2 αβγά
- 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
- 2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ., +έξτρα για το τηγάνισμα
- αλάτι
- πιπέρι
- ηλιέλαιο
- 1 κ.γ. γλυκάνισο
- 5-6 κλ. θυμάρι, φρέσκο
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com