Είστε λάτρεις της καρύδας; Αυτή τη συνταγή αξίζει να τη δοκιμάσετε! Σπιτικό παγωτό καρύδα με κρέμα και βούτυρο καρύδας, δια χειρός Άκη Πετρετζίκη.
Υλικά:
- 1 λοβό βανίλιας
- 400 γρ. κρέμα καρύδας
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, οργανική
- 45 γρ. βούτυρο καρύδας, λιωμένο
- 1 πρέζα αλάτι
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σερβίρισμα
- χωνάκια παγωτού
- ινδοκάρυδο
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com