Με αυτή τη συνταγή τα παιδιά θα φάνε το ψάρι τους χωρίς γκρίνια. Είναι εύκολη και μπορείτε να τη φτιάξετε κι εσείς σε μόλις 20 λεπτά.
Υλικά:
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 πράσο
- 1 σκ. σκόρδο
- 30 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 1 κ.γ. μαραθόσπορο
- 1 κ.σ. δυόσμο
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
- 160 γρ. τόνο, πικάντικο, καπνιστό
- 1 αβγό, μεσαίο
- αλεύρι γ.ο.χ., για το πανάρισμα
- 300 ml σπορέλαιο
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. ντοματίνια
- 1 πιπεριά πράσινη
- 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.σ. δυόσμο
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com