Ένα καλοκαιρινό ριζότο που θα λατρέψουν οι πάντες. Τη διαφορά θα κάνουν τα μυρωδικά που θα δώσουν στο πιάτο ένα μεσογειακό άρωμα.
Υλικά:
- 1 κρεμμύδι
- 50 γρ. βούτυρο
- 750 γρ. ζωμό, κότας
- 300 γρ. ρύζι για ριζότο
- 350 γρ. ντοματίνια
- 100 γρ. παρμεζάνα, + έξτρα, για το σερβίρισμα
- 1 ματσάκι βασιλικό, φρέσκο
- 2 κλ. δεντρολίβανο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com