To τέλειο επιδόρπιο για τους καλοκαιρινούς μήνες. Σοκολατένια μους με τυρί κρέμα και φρούτα του δάσους που θα δώσουν μία πιο... εξωτική πινελιά στο γλυκό.
Υλικά:
- 50 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 λοβό βανίλιας
- 120 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 3 ασπράδια, από μέτρια αβγά
- 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 220 γρ. κουβερτούρα λευκή, ψιλοκομμένη
- 200 γρ. φρούτα, του δάσους
- ζάχαρη άχνη, για πασπάλισμα
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com