Εύκολη συνταγή για σπιτικές ψαροκροκέτες ή αλλιώς fish sticks στο τηγάνι. Σερβίρετε με πατάτες.
Υλικά:
- 500 γρ. γλώσσα, φιλέτο
- 2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 αβγά, μέτρια
- 100 γρ. ψωμί, τριμμένο
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρεσκο
- 1 κ.σ. ρίγανη, φρέσκια
- 50 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 100 γρ. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
- πατάτες τηγανητές
- 100 γρ. κέτσαπ
- φέτες λεμόνι
- 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com