Ζελέ σοκολάτας με κρέμα coffee anglaise. Ένα νόστιμο και γρήγορο επιδόρπιο για να γλυκάνετε τους πάντες. Η συνταγή είναι του Άκη κι αποτελεί εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα.
Υλικά
- 15 γρ. φύλλα ζελατίνης
- 110 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 560 γρ. νερό
- 250 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
Για την κρέμα anglaise
- 200 γρ. γάλα, 3,5%
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 2 1/2 κ.σ. καφέ, στιγμής
- 4 κρόκους
- 125 γρ. ζάχαρη καστανή
- 1 πρέζα αλάτι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com