Πώς χωρίζουμε τον κρόκο από το ασπράδι; Ο Άκης απαντά
Ο Άκης προτείνει όχι έναν, ούτε δύο, αλλά επτά τρόπους για να ξεχωρίσουμε τον κρόκο από το ασπράδι.
1ος τρόπος: Σπάμε το αβγό στη μέση και ανοίγουμε προσεκτικά το τσόφλι. Μετακινούμε το αβγό από το ένα τσόφλι στο άλλο μέχρι να μείνει μόνο ο κρόκος.
2ος τρόπος: Σπάμε το τσόφλι και μεταφέρουμε το αβγό σε ένα πιάτο. Με ένα ποτήρι από σφηνάκι καλύπτουμε τον κρόκο και γυρνάμε το πιάτο ώστε να πέσει το ασπράδι σε ένα μπολ.
Διαβάστε περισσότερα στο Akispetretzikis.com