Μέσα σε 30 λεπτά έχετε έτοιμη μια αλμυρή και αφράτη πουτίγκα με ψωμί, ζαμπόν και παρμεζάνα. Μικροί – μεγάλοι θα ενθουσιαστούν.
Υλικά
1 κ.σ. ελαιόλαδο, για το ταψί
400 γρ. ψωμί
200 γρ. ζαμπόν
5 αβγά, μέτρια
500 γρ. γάλα, 3,5%
1 κ.σ. μουστάρδα, ντιζόν
1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
αλάτι
πιπέρι
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
Για το σερβίρισμα
θυμάρι, ψιλοκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com