Δεν τρώει το παιδί σας το σπανάκι; Δοκιμάστε αυτήν τη συνταγή του Άκη για νόστιμη και θρεπτική σούπα με σπανάκι, ζωμό κότας και παρμεζάνα. Ό,τι πρέπει για τις κρύες μερες του χειμώνα.
Υλικά:
- 150 γρ. γαλλική μπαγκέτα
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 750 γρ. ζωμό, κότας
- 500 γρ. νερό
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1/2 κ.γ. πιπέρι
- 250 γρ. σπανάκι, κατεψυγμένο
- 30 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 2 αβγά, μεγάλα, χτυπημένα
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 5 κλ. θυμάρι, φρέσκο
- 10 φύλλα δυόσμου, φρέσκα
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, σε ροδέλες
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com