Φτιάξτε μια αφράτη ζύμη Pâte à Choux και γεμίστε με μια βελούδινη κρέμα σοκολάτας! Θα ενθουσιαστείτε!
Υλικά
Για τη ζύμη
110 γρ. βούτυρο
250 γρ. νερό
1 κ.σ. κοφτή ζάχαρη κρυσταλλική
1 πρέζα αλάτι
130 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
5 αβγά, μεσαία
Για την κρέμα
100 γρ. κορν φλάουρ
1 λίτρο γάλα
250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
50 γρ. κακάο
100 γρ. βούτυρο, παγωμένο
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 πρέζα αλάτι
200 γρ. κουβερτούρα
50 γρ. αμύγδαλα φιλέ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com