Φτιάξτε ένα υπέροχο brunch με φρυγανισμένο ψωμί σε ομελέτα και γεμίστε με ζαμπόν, τυρί και μαγιονέζα. Ιδανική επιλογή μετά το φαγητό των γιορτών.
Υλικά
2 αβγά
70 γρ. γάλα
1/2 πιπεριά πράσινη, πλυμένη και κομμένη σε κυβάκια 0,5 εκ.
2 μανιτάρια πορτομπέλο, κομμένα σε φέτες
1 φέτα γαλοπούλα, κομμένη σε κομμάτια
1/4 κρεμμύδι, κομμένο σε κυβάκια
αλάτι
πιπέρι
2 φέτες ψωμί ολικής
1 κ.σ. βούτυρο, για το άλειμμα του ψωμιού
2 φέτες κασέρι
2 φύλλα μαρουλιού, πλυμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com