Μία πολύ νόστιμη και ιδιαίτερη συνταγή για αγκινάρες είναι αυτή με γραβιέρα και κάπαρη ψητές στον φούρνο
Υλικά
5 κ.σ. ελαιόλαδο, χωρισμένο στα δύο
250 γρ. κρεμμύδι, κομμένο
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 κ.γ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
1/2 κ.γ. μάραθο, σε σπόρους, τριμμένους
250 γρ. ψωμί τριμμένο
80 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
2 κ.σ. κάππαρη, πλυμένη και σουρωμένη
4 αγκινάρες, καθαρισμένες, χωρίς κοτσάνια
180 γρ. κρασί λευκό, ξηρό
190 γρ. ζωμό, κοτόπουλο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής akispetretzikis.com