Ζουμερό χοιρινό στο φούρνο με πολλά λαχανικά. Το μηλόξιδο προσδίδει έξτρα γεύση σε αυτή τη συνταγή.
Υλικά
3 αντίβ
4 καρότα, μικρά
1 γογγύλι
300 γρ. σελινόριζα
4 παντζάρια
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.γ. κόλιανδρο, σπόρους
αλάτι
πιπέρι
100 γρ. ελαιόλαδο
600 γρ. χοιρινό, μπούτι χωρίς κόκκαλο, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
300 γρ. νερό
1 κύβο κότας
3 κ.σ. μηλόξιδο
2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, για το σερβίρισμα
ανθό αλατιού, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com