Φτιάξτε ενα αφράτο χριστόψωμο σε σχήμα σταυρού για τις μέρες του Πάσχα. Δείτε τα υλικά και τη διαδικασία και ακολουθήστε τη συνταγή κατά γράμμα.
Υλικά:
250 γρ. νερό, χλιαρό
8 γρ. μαγιά ξηρή
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
20 γρ. ελαιόλαδο
500 γρ. αλεύρι σκληρό
1/2 κ.γ. τζίντζερ
1/2 κ.γ. κανέλα
1/2 κ.γ. γλυκάνισο, σε σκόνη
1 κ.γ. αλάτι
1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
30 γρ. σουσάμι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com