Σπιτική γαλλική μπαγκέτα: Η συνταγή του Άκη για να τη φτιάξετε
Αφράτες σπιτικές μπαγκέτες με τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Παραδοσιακή συνταγή για το διάσημο και τραγανό ψωμί της Γαλλίας. Φτιάξτε το δικό σας στο σπίτι και απολαύστε το για πρωινό με μαρμελάδα, μέλι ή σε σνακ για το σχολείο και τη δουλειά.
Υλικά:
- 9 γρ. μαγιά ξηρή
- 330 γρ. νερό, χλιαρό
- 450 γρ. αλεύρι σκληρό
- 1 κ.σ. αλάτι
- αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα της ζύμης
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com