Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για την πιο γνωστή ιταλική σαλάτα caprese με πολύχρωμα ντοματίνια και σπιτικό πέστο.
Υλικά
Για το πέστο βασιλικού
- 30 γρ. φύλλα βασιλικού
- 1/2 σκ. σκόρδο
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 30 γρ. κουκουνάρι, καβουρδισμένο
- 30 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- πιπέρι
Για τη σαλάτα
- 125 γρ. μοτσαρέλα, μπουράτα
- 100 γρ. ντοματίνια, πολύχρωμα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- φύλλα βασιλικού
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com