Κοχύλια με πέστο κολοκύθας - Εύκολο και γρήγορο φθινοπωρινό πιάτο
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Ζυμαρικά με πέστο κολοκύθας και κύβο λαχανικών. Ένα πιάτο με ζυμαρικά που αξίζει να δοκιμάσετε.
Υλικά:
- 1 1/2 κιλό κολοκύθα, ολόκληρη
- 120 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι , φρεσκοτριμμένο
- 250 γρ. φέτα
- 3 σκ. σκόρδο
- 1/8 κ.γ. μουστάρδα, σκόνης, προαιρετικά
- 1 κ.γ. κόλιανδρο, σε σκόνη +έξτρα για το σερβίρισμα
- 500 γρ. κοχύλια
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com