Συνταγή για νόστιμα και χορτοφαγικά pancakes από παντζάρι, χωρίς γλουτένη και ζάχαρη.
Υλικά
- 250 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, χωρίς γλουτένη
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 400 γρ. παντζάρια, βρασμένα
- 300 γρ. ρόφημα αμυγδάλου
- 1 αυγό, μέτριο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο, για το τηγάνι
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2%
- αλάτι
- πιπέρι
- 150 γρ. ρικότα
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- ρόκα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com