Η ιδανική εκδοχή για να μαγειρέψετε το ψάρι σας είναι στον φούρνο με σάλτσα λεμονιού. Συνοδέψτε το λαβράκι με baby πατάτες και λαχανικά.
Υλικά
7 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γρ. πατάτες baby
αλάτι
πιπέρι
1 κολοκυθάκι, μεγάλο
1 καρότο
1 σκ. σκόρδο
800 γρ. λαβράκι
2 κλ. δεντρολίβανο
Για τη σάλτσα λεμονιού
150 γρ. κρασί λευκό
100 γρ. νερό
50 γρ. κορν φλάουρ
χυμό λεμονιού, από 1/2-1 λεμόνι
1 κύβο κότας
2 κ.γ. μέλι
2-3 κλ. θυμάρι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
θυμάρι, φρέσκο
1 λεμόνι, σε φέτες
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com