Μοσχαράκι κοκκινιστό με λαζανάκι - Μαμαδίστικο και πεντανόστιμο φαγητό
Ο, τι πρέπει για το οικογενειακό τραπέζι.
Τι καλύτερο φαγητό από ένα μοσχαράκι κοκκινιστό με λαζανάκι που θα σας φτιάξει τη διάθεση; Τρίψτε από πάνω μυζήθρα για... τέλειο αποτέλεσμα.
Υλικά
1 κιλό μοσχαρίσιο ποντίκι
αλάτι
1 κ.σ. πιπέρι
2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 στικ κανέλα
2 φύλλα δάφνης
1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1200 γρ. νερό
500 γρ. λαζανάκι
Για το σερβίρισμα
θυμάρι, φρέσκο
πιπέρι
ελαιόλαδο
150 γρ. ξινομυζήθρα, τριμμένη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com