Συνταγή για πεντανόστιμο ριζότο με σπαράγγια που δίνουν μία πιο τραγανή υφή. Ιδανικό χορτοφαγικο πιάτο για κυρίως γεύμα αλλά και για επίσημο δείπνο.
Υλικά
- 250 γρ. σπαράγγια
- 225 γρ. ρύζι για ριζότο
- ελαιόλαδο, λίγο
- 1 κρεμμύδι, μέτριο
- 1 λίτρο ζωμό, κότας
- 50 γρ. βούτυρο
- 100 γρ. παρμεζάνα
- αλάτι
- πιπέρι , αρκετό
- ξύσμα λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
- χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com