Συνταγή για το κλασικό rainbow maki sushi roll με σολομό και τόνο. Το σερβίρετε με φύλλα κόλιανδρου.
Υλικά
Για το ρύζι για σούσι
230 γρ. ρύζι αρμπόριο
420 γρ. νερό
2 κ.σ. ξίδι ρυζιού (ρυζόξιδο)
2 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
50 γρ. mirin
Για τη σύνθεση
2 φύκια, nori για σούσι
1 κ.σ. σουσάμι, μαύρο
100 γρ. τόνο, φιλέτο
100 γρ. σολομό, φιλέτο
2 στικ σουρίμι
1/2 αγγούρι, κομμένο σε στικ
Για το σερβίρισμα
φύλλα κόλιανδρου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com