Εύκολη και γρήγορη συνταγή για καγιανά με ξινομυζήθρα που θα λατρέψετε. Απολαύστε το ως κυρίως ή ορεκτικό πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί για τον τέλειο συνδυασμό.
Υλικά
- 8 αυγά, μεσαία
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 3 κ.σ. μηλόξιδο
- 1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
- 1 κ.γ. κύμινο
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 700 γρ. ντομάτες, τριμμένες
- 1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
- 100 γρ. ξινομυζήθρα, τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- πιπέρι , φρεσκοτριμμένο
- ελαιόλαδο
- ψωμί, σε φέτες
- ρίγανη, φρέσκια
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com