Η απόλυτη συνταγή για μοσχομυριστά ατομικά σκορδόψωμα σε σχήμα muffin. Αφράτα με ελαφρύ άρωμα σκόρδου και μυρωδικών για να συνοδέψτε τα γεύματα σας!
Υλικά
- 300 γρ. νερό, χλιαρό
- 1 κ.σ. μαγιά ξηρή
- 1 κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., ή για τσουρέκι + έξτρα για το μπολ
- ½ κ.γ. δεντρολίβανο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
- 3 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. αλάτι
- 1 κ.σ. γεμάτη βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου + έξτρα για τις φόρμες
Για το σερβίρισμα
- 50 γρ. βούτυρο
- φύλλα ρίγανης
Δείτε την εκτέλεση στο akispetretzikis.com