Muffins σκορδόψωμο - Λαχταριστά και αφράτα

 Μια συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη. 

Muffins σκορδόψωμο - Λαχταριστά και αφράτα

Η απόλυτη συνταγή για μοσχομυριστά ατομικά σκορδόψωμα σε σχήμα muffin. Αφράτα με ελαφρύ άρωμα σκόρδου και μυρωδικών για να συνοδέψτε τα γεύματα σας!

Υλικά

  • 300 γρ. νερό, χλιαρό
  • 1 κ.σ. μαγιά ξηρή
  • 1 κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., ή για τσουρέκι + έξτρα για το μπολ
  • ½ κ.γ. δεντρολίβανο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
  • 3 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. αλάτι
  • 1 κ.σ. γεμάτη βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου + έξτρα για τις φόρμες

Για το σερβίρισμα

  • 50 γρ. βούτυρο
  • φύλλα ρίγανης

Δείτε την εκτέλεση στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved