Συνταγή για το διάσημο ορεκτικό από την Προβηγκία της Γαλλίας, μύδια à la provençale! Αχνιστά μύδια στον φούρνο γεμιστά με τυρί, ιδανικά γα ένα επίσημο δείπνο.
Υλικά
- 15 μύδια
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 60 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 50 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- 50 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Για το σερβίρισμα
- θυμάρι, ψιλοκομμένο
- 1 πρέζα μπούκοβο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com