Δοκιμάστε μια διαφορετική χορτοφαγική εκδοχή του κλασικού scotch egg, φτιάχνοντας τραγανό αβοκάντο με αυγό και απολαύστε το πιο νόστιμο brunch.
Υλικά
- 1 αυγό, μικρό
- 1 αβοκάντο
- ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το πανάρισμα
- 20 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 αυγό, μεσαίο
- 20 γρ. πάνκο
Για το σερβίρισμα
- 2 φέτες ψωμί για τοστ, μοναστηριακό
- τυρί κρέμα
- 2 φέτες καπνιστό σολομό
- ρόκα
- ντοματίνια
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com