Χοιρινό με πετιμέζι και γλυκοπατάτες στην κατσαρόλα
Η απόλυτη συνταγή για χοιρινό που λιώνει στο στόμα.
Ζουμερό χοιρινό στην κατσαρόλα με πετιμέζι και γλυκοπατάτες. Τέλειο φαγητό για οικογενειακά τραπέζια.
Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό λαιμό
- 1,5 κιλό γλυκοπατάτες
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 2 στικ σέλερι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.γ. μπούκοβο
- 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 600 γρ. νερό
- 100 γρ. πετιμέζι
- 2 κύβους κότας
- 1 κ.γ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
Για το σερβίρισμα
- ελαιόλαδο
- πιπέρι
- θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.