Μία κλασική συνταγή για βασιλόπιτα που μπορείτε να φτιάξετε πανεύκολα. Είνια αφράτη και με αρώματα πορτοκαλιού και μπαχαρικών.
Υλικά:
- 300 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 250 γρ. άχνη ζάχαρη
- 1 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 7 γρ. μαχλέπι
- 2 γρ. μαστίχα
- 1/2 κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
- 2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1-2 πορτοκάλια
- 1 βανιλίνη
- 4 αυγά, θερμοκρασία δωματίου
- 75 γρ. γάλα πλήρες
- 400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- αλάτι
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- άχνη ζάχαρη, για το σερβίρισμα
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com