Συνταγή για σπιτικούς και τραγανούς κεφτέδες με τόνο, πατάτες και μυρωδικά.
Υλικά
- 160 γρ. τόνο, σε κονσέρβα, σε ελαιόλαδο
- 2 πατάτες, μεσαίες (500 γρ.)
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 κ.σ. άνηθο, φρέσκο
- 1 κ.σ. δυόσμο, φρέσκο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 20 γρ. κάππαρη
- 1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη, προαιρετικά
- χυμό λεμονιού, από ½ λεμόνι
- 40 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 60 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 αυγά, μεσαία
Για το σερβίρισμα
- λεμόνι, σε φέτες
- φύλλα ρίγανης
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com