Δείτε όλα τα μυστικά για να φτιάξετε το πιο νόστιμο και ζουμερό ψάρι στον φούρνο!
Υλικά
Για τα λαβράκια
- 1 λεμόνι
- 1 κιλό λαβράκια
- αλάτι
- πιπέρι
- 4 κλ. ρίγανη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. αλάτι, χοντρό
- 100 γρ. νερό
Για τη σαλάτα
- 700 γρ. πατάτες, βρασμένες
- 1 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
- αλάτι
- πιπέρι
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 70 γρ. κάππαρη
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό
- 1 πράσινη πιπεριά
Για το λαδολέμονο
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 50-70 γρ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- μαϊντανό
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com