Φτιάξτε τα πιο νόστιμα και μυρωδάτα στριφτάρια με σπανάκι και φέτα στο τηγάνι. Το τέλειο ορεκτικό που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
Υλικά
Για τη ζύμη
- 350 γρ. σκληρό αλεύρι
- 160 γρ. νερό
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- 7 γρ. αλάτι
- χυμό λεμονιού, από ½ λεμόνι
Για τη γέμιση
- 500 γρ. σπανάκι, κατεψυγμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- ½ ματσάκι άνηθο
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 150 γρ. φέτα
- ξύσμα λεμονιού, από ¼ λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
Για τη σύνθεση
- 400 γρ. ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
- 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 50 γρ. κορν φλάουρ
- νερό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com