Εύκολη συνταγή για μεσογειακό χταπόδι στιφάδο με ελιές

Ακόμα μία συνταγή για όσους νηστεύουν ή θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. 

Εύκολη συνταγή για μεσογειακό χταπόδι στιφάδο με ελιές

Νηστίσιμη και εύκολη συνταγή για σιγομαγειρεμένο μαλακό χταπόδι στην κατσαρόλα με κρεμμυδάκια!

Υλικά

  • 1 κιλό χταπόδι
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 15 κρεμμύδια, στιφάδου, καθαρισμένα
  • 3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 120 γρ. ελιές, χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε φέτες
  • 3 φύλλα δάφνης
  • 2-3 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
  • πιπέρι
  • 2 πρέζες μπούκοβο
  • 1 κ.σ. μέλι

Για το σερβίρισμα

  • φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved