Συνταγή βήμα-βήμα για τα κλασικά γαλλικά κρουασάν βουτύρου. Δείτε αναλυτικά το βίντεο της συνταγής και ακολουθήστε κατά γράμμα όλα τα στάδια!
Συστατικά:
- 270 γρ. βούτυρο,
- 20 γρ. φρέσκια μαγιά
- 35 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 200 γρ. νερό, κρύο
- 380 γρ. αλεύρι για τσουρέκι, + έξτρα για τον πάγκο
- 8 γρ. αλάτι
- 1/2 κ.γ. ελαιόλαδο, για το μπολ
- 1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. γάλα
Διαβάστε περισσότερα στο Akispetretzikis.com