Τραγανή πανσέτα με πουρέ καλαμποκιού

Πώς θα τη φτιάξετε. 

Τραγανή πανσέτα με πουρέ καλαμποκιού

Μαγειρέψτε την πανσέτα με τον πιο απλό τρόπο που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ και φτιάξτε ένα ιδιαίτερο πιάτο με σπιτικό πουρέ καλαμποκιού!

Υλικά

  • 1 κιλό πανσέτα, χωρίς κόκαλο, με δέρμα
  • 1 κ.σ. πιπέρι σε κόκκους, μαύρο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 2 κλ. δεντρολίβανο
  • 80 γρ. κορν φλάουρ
  • 2-3 κ.σ. σάλτσα BBQ
  • αλάτι
    1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τον πουρέ καλαμποκιού

  • 340 γρ. καλαμπόκι , σε κονσέρβα, στραγγισμένο
  • 40 γρ. βούτυρο
  • 150 γρ. γάλα πλήρες
  • 80 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • αλάτι

Για το σερβίρισμα

  • φύλλα ρίγανης
  • πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved