Μαγειρέψτε την πανσέτα με τον πιο απλό τρόπο που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ και φτιάξτε ένα ιδιαίτερο πιάτο με σπιτικό πουρέ καλαμποκιού!
Υλικά
- 1 κιλό πανσέτα, χωρίς κόκαλο, με δέρμα
- 1 κ.σ. πιπέρι σε κόκκους, μαύρο
- 2 φύλλα δάφνης
- 2 κλ. δεντρολίβανο
- 80 γρ. κορν φλάουρ
- 2-3 κ.σ. σάλτσα BBQ
- αλάτι
1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τον πουρέ καλαμποκιού
- 340 γρ. καλαμπόκι , σε κονσέρβα, στραγγισμένο
- 40 γρ. βούτυρο
- 150 γρ. γάλα πλήρες
- 80 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- αλάτι
Για το σερβίρισμα
- φύλλα ρίγανης
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com