Η καλύτερη συνταγή για βουτυρόκρεμα κολοκύθας είναι αυτή

Μαργαρίτα Νικολάου
Bigstock

Φτιάξτε τη και διακοσμήστε τα φθινοπωρινά -και όχι μόνο- γλυκά σας.

Η βουτυρόκρεμα κολοκύθας είναι γεμάτη από τις πιο νόστιμες φθινοπωρινές γεύσεις! Είναι ιδανική για να διακοσμήσετε τα μπισκότα σας, το κέικ καρότου, ένα απλό κέικ βανίλιας ή cupcakes που θα φτιάξετε για το σχολείο είτε για να γιορτάσετε το halloween.

Η καλύτερη και απαλή βουτυρόκρεμα με γεύση γλυκιάς κολοκύθας είναι αυτή

Αυτή η βουτυρόκρεμα είναι τόσο νόστιμη που θα μπορεί να τη φάει κανείς με το κουτάλι. Ακόμα και εκείνοι που δεν αγαπούν τις κολοκύθες, σίγουρα θα πάθουν εμμονή.

Η βασική συνταγή για να φτιάξετε την τέλεια βουτυρόκρεμα

Πώς θα τη φτιάξετε και εσείς

Υλικά:

  • 3/4 κούπας ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1/2 πουρέ κολοκύθας
  • 2 1/2 κούπες ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού pumpkin pie spice (δείτε εδώ τη συνταγή)
  • μια πρέζα αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού υγρή βανίλια

Εκτέλεση:

Σε ένα μίξερ βάλτε το βούτυρο και χτυπήστε το σε χαμηλή ταχύτητα για 1 λεπτό.

  • Προσθέστε τον πουρέ κολοκύθας και συνεχίστε το ανακάτεμα για ένα ακόμη λεπτό.
  • Έπειτα προσθέστε την κοσκινισμένη ζάχαρη άχνη και το pumpkin pie spice. Μόλις ανακατευτούν τα υλικά, βάλτε στη μέτρια ταχύτητα το μίξερ και ανακατέψτε για 3 λεπτά.
  • Το μείγμα θα πρέπει σε αυτή τη φάση να είναι φουσκωτό και αφράτο.
  • Προσθέστε το αλάτι και τη βανίλια. Ανακατέψτε στη χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Αποθηκεύστε τη στο ψυγείο για περίπου μια εβδομάδα. Για να την χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να την αφήνετε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved