Halloween σαλάτα με μοτσαρέλα, ντοματίνια και αγγούρια για παιδιά

Αν τα παιδιά σας δεν τρώνε σαλάτες, ίσως με αυτή τη συνταγή να αλλάξουν γνώμη.

Μαργαρίτα Νικολάου
Halloween σαλάτα με μοτσαρέλα, ντοματίνια και αγγούρια για παιδιά

screenshot via tiktok video @foodbitesblog

Εκμεταλλευτείτε τη συνταγή και κάντε τους μικρούς σας picky eater ή τα παιδιά που δεν τρώνε καθόλου σαλάτες να αναθεωρήσουν και να δουν ότι με λίγη φαντασία ένα αποκρουστικό και καθόλου νόστιμο για εκείνα γεύμα μπορεί να γίνει παιχνίδι.

Βίντεο στο Instagram δείχνει βήμα-βήμα πώς μπορείτε να φτιάξετε και εσείς μια νόστιμη σαλάτα με θέμα το Halloween.

Halloween blondies (brownies χωρίς κακάο) που πρέπει να φτιάξεις στα μικρά σου

Φαντασματάκια από μοτσαρέλα και νεκροκεφαλές από αγγούρια είναι αυτά που θα φτιάξετε. Μπορείτε να εμπλέξετε και τα παιδιά σας στην όλη διαδικασία ή απλά να το ετοιμάσετε και να το σερβίρετε περιμένοντας τις εντυπώσεις τους.

Halloween σαλάτα για παιδιά

1728034601372-108759296-halloween-salata.jpg

screenshot via tiktok video @foodbitesblog

Υλικά:

  • 1 χούφτα τοματίνια κομμένα στην μέση
  • 1 αγγούρι
  • μοτσαρέλα
  • χοντρό αλάτι
  • ελαιόλαδο
  • κρέμα ξίδι βαλσάμικο

Φτιάξτε Halloween γεμιστά για τα παιδιά σας

Πώς θα τη φτιάξετε:

  1. Πλύνετε πολύ καλά τα τοματίνια, κόψτε τα στη μέση και βάλτε τα στο πιάτο που θα χρησιμοποιήσετε καλύπτοντας τη βάση.
  2. Πάρτε το αγγούρι και πλύντε το καλά. Μην το ξεφλουδίσετε.
  3. Με ένα μαχαιράκι, κόψτε το όπως δείχνει και το βίντεο.
  4. Αφού ετοιμάσετε τις νεκροκεφαλές από αγγούρι ετοιμάστε τα φαντασματάκια μοτσαρέλας.
  5. Κόψτε σε φέτες τη μοτσαρέλα, αδειάστε στο κέντρο με ένα μικρό κουταλάκι λίγο τυρί και δημιουργήστε 2 μάτια και ένα στόμα. (δείτε στο βίντεο πώς)
  6. Βάλτε το τυρί και τα αγγουράκια πάνω από τα ντοματίνια.
  7. Γεμίστε με λίγη κρέμα βαλσάμικο ξίδι τα κενά που δημιουργήσατε για μάτια και στόμα στα φαντασματάκια.
  8. Πασπαλίστε με λίγο χοντρό αλάτι, ραντίστε με ελαιόλαδο και η halloween σαλάτα σας είναι έτοιμη.
DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved