Ένα γρήγορο και εύκολο σνακ που συνδυάζει δύο διαφορετικές γεύσεις. Σε λιγότερο από 30 λεπτά οι κροκέτες είναι έτοιμες.
Υλικά
- 300 γρ. αχλάδια
- 200 γρ. γκοργκοντζόλα
- 8 φέτες μπέικον
- 400 ml σπορέλαιο
Για το πανάρισμα
- 3 αυγά
- 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 100 γρ. πάνκο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
Για το σερβίρισμα
- ρόκα
- γλυκόξινη σάλτσα
Δείτε την εκτέλεση στο akispetretzikis.com