Δείτε πώς να φτιάξετε μια νόστιμη πάστα φλώρα χωρίς προσθήκη κρυσταλλικής ζάχαρης. Με εύκολη ζύμη που γίνεται χωρίς μίξερ και μαρμελάδα από φρούτα του δάσους!
Υλικά
- 200 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης, + έξτρα για το άνοιγμα της ζύμης
- 70 γρ. νιφάδες βρόμης
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 2 αυγά, μεσαία
- 50 γρ. μέλι
- ξύσμα πορτοκαλιού, από ½ πορτοκάλι
- 280 γρ. μαρμελάδα φρούτα του δάσους
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com