Φτιάξτε το γεμιστό με κάστανο και επικάλυψη λευκής σοκολάτας και απογειώστε το.
Υλικά
- 60 γρ. νερό, χλιαρό
- 18 γρ. ξηρή μαγιά
- 500 γρ. αλεύρι για τσουρέκι
- 130 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 7 γρ. μαχλέπι
- 2 γρ. μαστίχα
- 5 γρ. κάρδαμο (κακουλέ)
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 2 αυγά, μεσαία
- 100 γρ. γάλα πλήρες
- 100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 πρέζα αλάτι
- 500 γρ. πουρέ κάστανο
- 1 κρόκο, αραιωμένο σε 1 κ.σ. νερό
- 340 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
- 30 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com