Κορμός σοκολάτας με μπισκότα και φρουί γλασέ!
Ένα γλυκό που μας γυρίζει πίσω στα παιδικά μας χρόνια...
Υλικά
Για τον κορμό
250γρ. μαργαρίνη σκληρή
1 φλιτζάνι ζάχαρη
2 αβγά
1 φλιτζάνι κακάο
1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ
1 φλιτζάνι φουντούκια
½ φλιτζάνι φρουί γλασέ
λίγο κονιάκ (προαιρετικά)
λίγη κρέμα γάλακτος (προαιρετικά)
Για την επικάλυψη
125γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
μερικά κερασάκια γλυκό ή άλλα γλασαρισμένα φρούτα της επιλογής σας
λίγο τριμμένο μπισκότο
λίγη κρέμα γάλακτος
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr