Ψαρονέφρι μαγειρεμένο με 3 πιπέρια και κονιάκ!
Το τρυφερό ψαρονέφρι σε ένα απλό αλλά μεγαλειώδες πιάτο. Το σβήσιμο με το κονιάκ του δίνει διακριτικό άρωμα ενώ τα τρία διαφορετικά πιπέρια είναι η πινελιά που θα κάνει τη γευστική διαφορά.
Υλικά
2 ψαρονέφρια συνολικού βάρους 1.200γρ.
1 κουτ. γλυκού πιπέρι πράσινο
1 κουτ. γλυκού πιπέρι μαύρο, σε κόκκους
1 κουτ. γλυκού πιπέρι ροζ
1 κρασοπότηρο κονιάκ
1 κρεμμύδι μέτριο, τριμμένο στον τρίφτη
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
1 κρασοπότηρο ζωμό λαχανικών
αλάτι
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr