Κωνσταντινουπολίτικα συκωτάκια με σουμάκι και ντομάτα
Το μοσχαρίσιο συκώτι είναι ένας σπάνιας νοστιμιάς μεζές. Για να του δώσετε πιο ενδιαφέρουσα γεύση ρίχνετε στο τηγάνι πελτέ ντομάτας, πασπαλίζετε με σουμάκι και συνοδεύετε με κρεμμυδάκι και μαϊντανό.
ΥΛΙΚΑ:
600γρ. συκώτι μοσχαρίσιο
1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
2 κουτ. σούπας σουμάκι για το πασπάλισμα
3 κρεμμύδια καθαρισμένα και κομμένα σε σπιρτόξυλα
1 φλιτζανάκι του καφέ μαϊντανό πολύ ψιλοκομμένο
αλεύρι για το αλεύρωμα
λάδι για το τηγάνισμα
αλάτι
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr