Μία πίτσα αλλά… ανάποδα!
Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό για τα παιδιά σας;
Σε αυτή τη συνταγή μπορούν ακόμη και εκείνα να σας βοηθήσουν αν τους έχετε κόψει τα υλικά, κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούν να κάνουν από μόνα τους.
Υλικά:
2 ½ με 3 κούπες από τα αγαπημένα σας υλικά για πίτσα, είτε ζαμπόν είτε γαλοπούλα, είτε άλλα
1 βάζο σος για μακαρόνια
1 κούπα μοτσαρέλα
1 κούπα παρμεζάνα
1 κουτάκι rolls έτοιμης ζύμης για πίτσα
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάλτε τα παιδιά σας να επιλέξουν τα υλικά που θέλουν να βάλουν στην πίτσα.
Βάλτε τη σος μακαρονιών στη βάση του ταψιού που θα ψηθεί η πίτσα. Βάλτε τη μισή ποσότητα των ειδών τυριού και τα υλικά που θέλετε. Βάλτε μετά το υπόλοιπο τυρί. Βάλτε τη ζύμη πάνω από τα υλικά και ψήστε τη για περίπου 30 λεπτά και σερβίρετε την έτσι ανάποδα όπως θα βγει.