Σουτζουκάκια με φάβα
Τα σουτζουκάκια αλλιώς... Όχι με μοσχαρίσιο κιμά όπως τα ξέρουμε, αλλά φτιαγμένα με φάβα!
Υλικά
Για τα σουτζουκάκια
500γρ. φάβα βρασμένη και καλά στραγγισμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο
1 κουτ. σούπας κέτσαπ
½ κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, σε σκόνη
80-100γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
1 κουτάκι ανθρακούχο νερό
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
αλεύρι για το πασπάλισμα
½ φλιτζάνι σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr