Τυροφλογέρες πικάντικες
Νόστιμες φλογέρες με τραγανά φύλλα και γέμιση από μίγμα λευκών τυριών, λαχανικών και αρωματικών. Η πρότασή μας είναι να τις φτιάξετε τηγανητές αλλά ψήνονται πολύ όμορφα και στο φούρνο.
Υλικά
4 φύλλα για πίτες (παραδοσιακό χωριάτικο φύλλο), σε τετράγωνα κομμάτια 10x10 εκ.
Για τη γέμιση
150γρ. ντομάτες λιαστές (διατηρημένες σε λάδι) καλά στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
2 κουτ. σούπας κάππαρη, ξαρμυρισμένη και στραγγισμένη
1 αβγό
200γρ. ανθότυρο
200γρ. τυρί κρέμα
200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 πιπεριά κόκκινη, σε μικρά κυβάκια
½ φλιτζάνι δυόσμο φρέσκο, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο, πάπρικα γλυκιά
Διαβαστε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr