Κεφτεδάκια με παρμεζάνα και σάλτσα ντομάτας χωρίς τηγάνι
Ποιος αντιστέκεται σε αυτές τις μικρές, τρυφερές κρεατομπαλίτσες που βράσανε σε αρωματική σάλτσα ντομάτας; Παρέα με πιλάφι, ζυμαρικά, πατάτες τηγανητές ή όποια άλλη γαρνιτούρα επιλέξετε να τα συνοδεύσετε στο τραπέζι, δεν παίζονται!
Υλικά
Για τα κεφτεδάκια
400γρ. κιμά χοιρινό
1 κρεμμύδι λιωμένο στο μίξερ
2 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
200γρ. παρμεζάνα ψιλοτριμμένη
αλάτι, πιπέρι
Για τη σάλτσα
½ λίτρο χυμό ντομάτας
1 κουτ. σούπας πελτέ
1 κρεμμύδι μέτριο, τριμμένο στον τρίφτη
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
½ κουτ. γλυκού κανέλα
1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
αλάτι, πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr