Αφράτη αμυγδαλόπιτα
Ένα ζουμερό και πεντανόστιμο κέικ που αρέσει πολύ σε μικρούς και μεγάλους. Συνοδέψτε το ιδανικά με ένα φλιτζάνι αχνιστό καφέ ή τσάι.
Υλικά
100γρ. αλεύρι μαλακό
100γρ. πούδρα αμυγδάλου
255γρ. ζάχαρη
75γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο
4 αβγά
4γρ. μπέικιν πάουντερ
110γρ. κρέμα γάλακτος
1 λοβό βανίλιας
1½γρ. αλάτι
100γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα, χοντροσπασμένα
ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr